Com2gether

Vi er Miljøfyrtårn sertifisert

Med bærekraft i fokus

Com2gether gjennomfører effektive og lønnsomme miljøforbedringer, og at bærekraft og sirkulær økonomi skal være en naturlig del av vår forretningsmodell. Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar. Vi er derfor stolte og ydmyke over å kunne fortelle at vi er Miljøfyrtårn sertifisert.

I vår virksomhet skal vi ha et målrettet fokus på miljø og bærekraft både ved energibruk, transport, innkjøp og håndtering av avfall. Ett av våre store satsningsområder er Som Ny mobiler som er vårt tilbud av brukte mobiler. Ved å tilby våre kunder brukte mobiler bidrar vi til en mer bærekraftig utviklingen innen vår bransje, og en mer sirkulær økonomi. Vi tilbyr også gjenbruk av datakasser for bedrifter som har behov for dette.

Hva er miljøfyrtårn?

Miljøfyrtårn er en nasjonal miljøsertifiseringsordning driftet av Stiftelsen Miljøfyrtårn. Stiftelsen ble opprettet i 2003 av sentrale organisasjoner i næringsliv og offentlig forvaltning. Miljøfyrtårn-programmet har høstet stor annerkjennelse både nasjonalt og internasjonalt, og ble i 2001 tildelt Hederspris på Synergi 21-konferansen i Stavanger. Året før vant Miljøfyrtårn den internasjonale prisen "Best Social Innovation" fra det britiske Institute For Social Inventions i London.

"Det har vært en lærerik prosess, og vi er stolte over å bli sertifisert. Vi er klare for å brette opp ermene og fortsette vårt arbeid med miljøet i fokus. For oss er det ikke et valg, det er en selvfølge."

Retur av elektronisk avfall

Com2gether tar ansvar for miljøvennlig retur av sine produkter i Norge. I vår butikk i Kragerø kan du levere inn gamle og defekte elektriske og elektroniske (EE) produkter som vi sender videre til resirkulering

Les mer om håndtering av elektronisk avfall her

Brukte mobiler

Et av de viktigste tiltakene vi har gjennomført er å gjøre det enkelt for våre kunder å velge brukte mobiler til sine ansatte. Som en totalleverandør, og med en kompetanse på snart 30 år i Telecom-bransjen ser vi på dette som et viktig steg inn i en mer sirkulær fremtid. Alle mobilene blir kvalitetssjekket og leveres med 12 måneders garanti, noe som gjør dette til et trygt og lønnsomt valg for kundene.

Besøk vår webshop her

Del denne nyheten: