Nyhet

Klarna direkte i betalingsterminalen

Nå kan du tilby kundene dine Klarna In-store - direkte i din Verifone terminal!

Klarna og Verifone har inngått et samarbeid for å effektivisere alternative betalingsmuligheter via Verifones betalingsterminaler i butikker over hele verden. Til sammen gir Klarna og Verifone forbrukere muligheten til å velge mellom flere betalingsmåter på kjøpstidspunktet, ved for eksempel å handle nå og betale senere. Alt skjer helt friksjonsfritt ved kassen.

Klarna In-store er en enkelt, kjapp og kontaktløs måte å tilby dine kunder friheten til å selv velge hvordan og når de skal betale. Forbrukere betaler med den måten som passer de best, og bedriften får hele kjøpesummen direkte - Klarna tar seg av risikoen knyttet til kreditt og svindel.

Betalingsmetodene som blir tilgjengelig i din terminal er:

  • Betal senere - Gi kunder kontroll over tilgjengelig kjøp ved å gi de 14 dager ekstra på å betale - helt rentefritt
  • Dele opp - Gi kunder muligheten til å dele opp sine kjøp og betale senere i 6-36 måneder

Hva er dine fordeler ved å velge Klarna i betalingsterminalen?

  • Mer lojale kunder - Friksjonsfri shoppingopplevelse og fleksibilitet til å handle slik forbrukeren selv vil bety at de kommer tilbake, og at de vil handle mer.
  • Bedre salgsmuligheter - Øk ditt salg gjennom å gi dine kunder et nytt nivå av frihet og kontroll. Ved å gi kunder fleksible betalingsmuligheter og bedre kontroll over sine kjøp får du større ordrebeløp.
  • Sikkert salg - Du får alltid fullt oppgjør uavhengig om kundene dine velger å betale ved et senere tidspunkt.
  • Like smidig som online kjøp - Klarna in-store gir kundene dine samme kundeopplevelse i fysisk butikk som online, noe som gjør det lettere for kunder å foreta kjøpet. Ved å tilby flere betalingsmuligheter, vil kunder lettere bruke penger. Få din virksomhet til å vokse gjennom en fornøyd kundebase som velger å komme tilbake til deg - igjen, og igjen.
  • Markedsføringsstøtte - Markedsmateriell fra Klarna vil bli sendt til din butikk. Ønsker du mer materiell kan du besøke Klarnas verktøykasse her
  • Tilfredse kunder - Kundene dine kan fullføre kjøpene sine direkte med full åpenhet om vilkårene. De vil ha et fullt overblikk over kjøpene sin online, slik at de alltid har kontroll over sin egen økonomi.
  • Kjøper- og selgerbeskyttelse - Klarnas kjøpsbeskyttelse innebærer at Klarna, i det tilfelle det skulle være noe galt med ordren, vil fungere som en megler mellom bedriften og kunden. Det betyr at bedriften fortsatt vil få betalt for ordren, mens Klarna sørger for at kunden ikke trenger å betale før saken er løst.
Del denne nyheten: